Daugavpils "Dinaburgas" komanda otrdien svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā, viesos ar rezultātu 7:4 (0:2, 3:0, 4:2) pārspējot turnīra pastarīti "Prizma"/IHS vienību.

"Dinaburga" pirmo periodu zaudēja ar 0:2, bet otrajā pirmajās deviņās minūtēs guva trīs vārtus. Tāpat veiksmīgs viesiem bija trešās trešdaļas sākums, kurā divu minūšu laikā tika gūti vēl trīs vārti un ielikts pamats uzvarai.

Visiem ar "hat-trick" izcēlās Edijs Grigorjevs, bet vēl pa vārtiem guva Renāts Vabiščevičs, Vadims Vabiščevičs, Artjoms Tretjakovs un Maksims Sarapuļcevs. Mājiniekiem atzīmējās Mārtiņš Pēteris Barkāns, Niks Sandis Voiceščuks, Armands Bērziņš un Ēriks Ozollapa.

Čempionāta vadībā pēc deviņām spēlēm ar 18 punktiem ir "Kurbads", tālāk seko "Liepāja", kas iekrājusi par diviem mazāk, bet labāko trijnieku noslēdz "Olimp", astoņos mačos nopelnot 14 punktus. Ceturtajā vietā ar 11 punktiem desmit spēlēs ir čempioni "Mogo", par punktu mazāk ir "Zemgalei"/LLU, kas nospēlējusi deviņus mačus, tālāk ar septiņiem punktiem seko "Dinaburga", bet Hokeja skola "Rīga" septiņos dueļos iekrājusi divus punktus. Pēdējo, astoto vietu bez punktiem ieņem "Prizma"/IHS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!