Foto: AFP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno sezonu lieliski turpina Zemgus Girgensona pārstāvētā komanda Bufalo "Sabres", kas ceturtdien, 17. oktobrī, ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pieveica Losandželosas "Kings".

"Sabres" tā bija sestā uzvara astoņos mačos, kas šobrīd ļauj komandai ar 13 punktiem kļūt ne tikai par NHL Austrumu konferences, bet arī visas līgas kopvērtējuma līderi.

Girgensons šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, nospēlēja 15:32 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, diveiz pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Pirmā perioda sākumā līdz sestajai minūtei "Sabres" jau bija panākuši 2:0, ko nodrošināja Keisija Mitelstada un Konora Šīrija gūtie vārti. Otrajā periodā vairākumā savus otros vārtus spēlē un sezonā guva Mitelstads, panākot 3:0.

Izcili maču "Sabres" vārtos aizvadīja Kārters Hatons, kurš atvairīja visus 47 metienus. "Sabres" hokejisti pa pretinieku vārtiem izdarīja 24 metienus.

Trīs spēļu izbraukumu Kalifornijā "Sabres" noslēgs sestdien ar spēli pret Sanhosē "Sharks". Pēc tam Bufalo komanda aizvadīs vienu spēli savās mājās, pēc kā Girgensona komandu gaida atkal divi izbraukuma mači.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!