"OC Limbaži"/MSĢ volejbola komanda piektdien savā laukumā izrādīja sīvu pretestību līgas vicečempionei Arta Caica pārstāvētajai Sāmsalas "Saaremaa", "Credit24" meistarlīgas spēlē uzvarēdama pirmajos divos setos.

Limbažnieki savā laukumā "Saaremaa" vienībai piekāpās ar 2-3 (25:23, 25:23, 14:25, 22:25, 13:15).

Mājiniekiem ierasti rezultatīvs bija Kristaps Šmits, kurš šoreiz guva 32 punktus, no tiem trīs ar servi un četrus ar bloku, pārējie nopelnīti uzbrukumā. 12 punkti Rihardam Lazdiņam, kurš arī četrus punktus sakrāja blokā, desmit punkti Latvijas izlases kandidātam Edgaram Šimanskim un deviņi – Jēkabam Dzenim.

Pretinieku rindās laukumā devās arī cēlājs Artis Caics, gūdams divus punktus – pa vienam ar servi un blokā.

Turnīra tabulā vadībā ar 12 punktiem piecos mačos ir Sāmsalas volejbolisti. Jēkabpils "Lūši" ar sešiem punktiem trijās spēlēs ir ceturtie, "Biolars"/"Jelgava" ar pieciem punktiem trīs spēlēs ieņem piekto vietu, bet divās pēdējās vietās līgā ir divi Latvijas klubi. Limbažnieki turnīra tabulas lejasgalā tagad ar vienu punktu četrās cīņās panākuši Rīgas RTU/"Robežsardze" vienību, kam ir spēle rezervē.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas, no kurām četras pārstāv Latviju, bet piecas – Igauniju.

Latvijas krāsas pārstāv Rīgas RTU/"Robežsardze", "Jēkabpils Lūši", "OC Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava", bet Igaunijas – Tartu "BigBank", "Saaremaa", "Parnu", kā arī divi Tallinas klubi – "Selver" un "TalTech".

Iepriekšējā sezonā titula mačā finālčetrinieka sacensību uzņēmēja un pamatturnīra uzvarētāja Tartu "BigBank" piecos setos spraigā cīņā uzvarēja iepriekšējās sezonas čempionus "Saaremaa".

Augstāko vietu no Latvijas klubiem izcīnīja RTU/"Robežsardze", kas cīņā par bronzas medaļām trīs setos zaudēja Kēla vadītajai "Parnu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!