Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien Šveices hokeja augstākajā līgā (NLA) atdeva vienu rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai "Laussane" piekāpjoties Denisa Smirnova vienībai Ženēvas "Servette".

"Laussane" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās "Servette".

Ķēniņš šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 36 sekundes, no tām nepilnas četras nospēlējot vairākumā. Tāpat uzbrucējs trīs reizes meta pa vārtiem, reizi gūlās ripas ceļā un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Smirnovs laukumā pabija 11 minūtes un 43 sekundes, no kurām divas minūtes un 24 sekundes nospēlētas vairākumā. Tāpat spēlētājs izcēlās ar diviem metieniem, uzvarētiem diviem no trim iemetieniem un neitrālu lietderību.

Aizsargs Sandis Smons Ženēvas kluba pieteikumā netika iekļauts.

Tikmēr citā spēlē Langnau "Tigers" ar rezultātu 3:4 (1:2, 0:0, 2:1, 0:1) papildlaikā zaudēja "Ambri-Piotta".

"Tigers" komandā četras minūtes un 41 sekundi laukumā pavadīja Toms Andersons, kurš gan neizcēlās ar rezultatīvām darbībām, bet rezervē palika Ivars Punnenovs. Savukārt uzbrucējs Rihards Melnalksnis šajā spēlē nepiedalījās.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā atrodas "Servette", kas 14 spēlēs iekrājusi 23 punktus, ieņemot trešo pozīciju. "Laussane" 12 mačos ar 21 punktu ir piektā, bet "Tigers" 14 cīņās tikusi pie 16 punktiem un ieņem devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!