Foto: Publicitātes attēls
Gatavojoties jaunā lielveikala "K Senukai Ozols" atvēršanai Rīgā, trīs mēnešu laikā ir nokomplektēta 200 darbinieku komanda, portālu "Delfi" informēja "Kesko Senukai Latvia" personāla vadības biznesa partnere Irēna Unda.

Jaunā veikala vajadzībām bija nepieciešami 110 darbinieki pārdošanā un klientu apkalpošanā, 35 – darbam noliktavā, 40 – pakalpojumu un kasu nodaļā, kā arī 15 vakances vadošajās pozīcijās.

"Esam patiesi gandarīti, ka tik laicīgi pirms jaunā veikala atvēršanas esam pilnībā pabeiguši "K Senukai Ozols" komandas komplektēšanu. 200 jaunu darbinieku atrašana nav viegls uzdevums, īpaši esošajā situācijā Latvijā, kad cīņa par kvalificētu darbaspēku tirgū ir ļoti asa un darbaspēka trūkums ir viens no šā brīža aktuālākajiem uzņēmējdarbības izaicinājumiem," norādīja Unda.

"K Senukai Ozols" savas durvis vēršot šogad ar 20 000 m2 plašām telpām. Tiek uzsvērts, ka "K Senukai Ozols" būs tādi digitālie risinājumi kā konsultantu izsaukšanas sistēma, noliktavas vadības sistēma, elektroniskās cenu zīmes, interaktīvs ekrāns ar veikala karti un pašapkalpošanās kases, kas palīdzēs darbiniekiem strādāt ar liela apjoma precēm un plašu sortimentu, kā arī būtiski atvieglos darba ikdienu.

Jau ziņots, ka "Kesko Senukai Latvia" Rīgā atvērs Latvijā lielāko būvniecības, remonta, sadzīves un elektropreču lielveikalu "K Senukai". Tas būšot jauna, atšķirīga koncepta veikals ar lielāko preču un pakalpojumu sortimentu, jauniem zīmoliem un inovācijām klientu servisa jomā, dižojas uzņēmumā. Veikala izveidē esot investēti seši miljoni eiro.

"Delfi" jau ziņoja, ka Latvijā lielākais "K Senukai" veikals atradīsies Rīgā jaunajā tirdzniecības centrā "Ozols", kas ir atvērts kopš vasaras vidus. Tajā jau darbojas pārtikas lielveikals "Rimi", aptieka, ātrās apkalpošanas restorāns "Hesburger" ar "Drive-in" auto kase un citiem veikaliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!