Foto: Publicitātes foto
"COS" jaunajai sezonai piedāvā modernisma stila apģērbus, kuros izmantoti dažādas amatniecības detaļas. Tas panākts ar audumiem, kas krāsoti no dabas materiāliem un pārklātu džinsa audumu. Apģērbiem ir atšķirīgi akcenti, tomēr, par spīti tam, tērpi ir ar savienotām detaļām, kas rada vienotu un klasisku izskatu. Apģērbu dažādu šķiedru audums ir apvienots ar kokvilnu pavisam jaunā veidolā, tādējādi radot sezonai raksturīgus un izteiksmīgus modeļus.

Kolekcijā dominē taisnas, elegantas līnijas un silueti, kas saplūst vienkāršībā, elegancē un ērtā praktiskumā. Tērpu krāsu palete atspoguļo maigi neitrālus toņus – gaiši pelēkos, kas veido kolekcijas pamatu, kontrastējot ar izaicinošākām krāsām, tostarp, elektriski zilganzaļo, sinepju dzelteno un indigo zilo toni.

"COS" kopš 2007. gada ir Londonas zīmols. Tas piedāvā augstas kvalitātes modes kolekcijas – tās raksturo klasisks un moderns dizains. Zīmola atturīgi elegantās kolekcijas, kuras veido garderobes pamatelementi, paredzētas vairākām sezonām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!