Foto: DELFI Aculiecinieks

"Šajā lietainajā sestdienas vakarā un svētdienas dienā, izejot cauri Vecrīgai un tālāk virzienā pa Krišjāņa Barona ielu, izdevās piefiksēt kārtējos ceļu satiksmes noteikumu pārkāpējus jeb "parkošanās huligānus"," portālam "Delfi" raksta aculiecinieks, kurš iesūtījis virkni fotogrāfiju ar šajā pastaigā fiksētajiem neatļautās vietās novietotajiem auto.

"95% no fiksētajiem un Rīgas Pašvaldības policijai (RPP) iesūtītajiem pārkāpējiem saņēma pelnītus administratīvo pārkāpumu protokolus!" raksta bilžu autors. "Liels paldies RPP par operatīvu reaģēšanu un sadarbību. Būtu labi, ja sabiedrība sarosītos un būtu vēl vairāk cilvēku, kuri, redzot noteikumu pārkāpumus, sniegtu informāciju policijai ar fiksētajiem pārkāpumiem, nevis paietu garām, tādā veidā rosinot pārkāpējus pie lielas patvaļas un nesodāmības sajūtas!" rezumē reportāžu iesūtījušais autors.

Kā redzams fotogrāfijās, autors fiksējis un policijai iesūtījis fotogrāfijas ar nepilniem 20 stāvēšanas noteikumu pārkāpējiem.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!