Foto: Kadrs no video
Blogere Nūra Brahimi, kurai "Youtube" ir 150 tūkstoši sekotāji, janvāra sākumā nākusi klajā ar jaunu video, kurā iepazīstina savus sekotājus ar gleznainajām Cēsīm, turklāt tās dēvē par labāko pilsētu visā Eiropā.

Latvijā blogere viesojās novembrī, kad Rīgā norisinājās "Women in Travel summit" – starptautiska konference ceļotājām. Kamēr ceļotāja bijusi Latvijā, viņa izmantojusi arī iespēju doties uz Cēsīm, atklājot pilsētas interesantākās vietas un skaistākās ainavas.

Viņa pastaigājusies gan pa vēsturiskajām ieliņām, gan paviesojusies Cēsu pils kompleksā. Ekskursija turpinājusies koncertzālē "Cēsis", bet pēc tam blogere izbaudījusi pirts priekus. Nākamajā dienā Nūra devusies apskatīt melnos gulbjus, mākslas galeriju, kā arī izbaudījusi lielformāta gleznu izstādi mežā.

Blogere video izceļ, ka mirklī, kad viņa ieradusies Cēsīs, viņai bijusi sajūta, ka nonākusi filmā – tieši tik skaista viņai likusies pilsēta. Turklāt blogere teic – tieši šī būs vieta, kur viņa pavadīs savu medusmēnesi.

Cēsis un arī Latvija kopumā ir viens no Nūras mīļākajiem galamērķiem pasaulē, ko noteikti vērts apciemot ikvienam, video skaidro blogere. Ceļotāja izceļ mūsu vēsturi, arhitektūru, mūziku, dabu un gardo ēdienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!