Engure noteikti var lepoties ar skaistu atrašanās vietu – galu galā tā ir zaļu mežu ieskauta un iekārtojusies jūras krastā.

Skaistus mirkļus no šīs pilsētas izdevies iemūžināt fotogrāfam Andrim Jermutam, kurš ar savu veikumu padalījās ar "Tūrisma Gida" lasītājiem. Foto vērojama pilsētas rāmā ikdiena, kā arī sajūtama īstena pavasara burvība – saules apstarotā piekraste šarmē ar mieru un klusumu.

Šajā laikā, kad no publiskām vietām nepieciešams izvairīties, aicinām papriecāties par šo dabas skaistumu attālināti, dodoties virtuālā ekskursijā ar fotogrāfiju palīdzību.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus. Tāpat "Tūrisma Gids" atgādina, ka, dodoties ārpus mājas, nepieciešams ievērot "divi un divi" principu – nedoties vairāk par diviem cilvēkiem (ja vien neesat vienas ģimenes locekļi), kā arī ievērot divu metru distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!