Foto: Kadrs no video

Šajos laikos visi brīdina par vīrusiem un par to, ka jāmazgā rokas. Tomēr TV3 raidījuma "Zebra" vadītājs Pauls Timrots vēlas autobraucējus pabrīdināt par Vidzemes šosejas remontdarbu posmu pie Vangažiem, kur ceļa nogāze ir nevis parasts grāvis, bet gan bīstama aiza.

Remonta posmos atbildīgie parasti attaisnojas, ka tad, kad pabeigs remontus, tad gan viss būs labāk. Tomēr stāvajā grāvī zāle ir jau iestādīta, tātad tur neko mainīt nav paredzēts.

Pat nav jāiekļūst avārijā, pietiek, ja ziemā uz slidena ceļa automobili sanesīs un tas ieslīdēs šajā grāvī. "Ja nedabūsiet galu, ietriecoties dziļā grāvja pretējā pusē, tad pa šī stāvā grāvja malu arī augšā neuzkāpsiet, lai kādam palūgtu palīdzību," norāda Timrots un demonstrē, ka, pat atbalstoties ar mietu, augšā pa šo stāvo nogāzi var uzkāpt ar grūtībām.

"Mūsu dziļo grāvju sistēma, manuprāt, ir sasniegusi savu apogeju. Tālāk jau nav kur!" rezumē Timrots. "Ja tālāk ir Vangažu viadukts, kam arī ir šāds uzbērums, tomēr tur gar malu viscaur ir barjeras. Ja arī šajā posmā ir tik stāvs grāvis, dāmas un kungi, varbūt uzlieciet vismaz barjeru, lai cilvēki tajā nevar iekrist."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!