Foto: Publicitātes foto
"Beverīnas labirinti" ir 2,5 hektārus plaša atpūtas vieta Beverīnas novadā, kurā aplūkojamas 370 koka figūras, kā arī 60 lielformāta kustību un prāta spēles un atrakcijas. Šajā gadā, darbojoties jau devīto sezonu, atpūtas vieta papildinājusi savu klāstu un interesentiem piedāvā lieliskus jaunumus.

Šogad koka skulptūru parkā parādījusies cūciņa Pepa ar ģimenīti, žirafe, milzīga dambrete, rūķu mājiņa, kā arī vairākas lielizmēra spēles. Vismazākajiem ķipariem izveidots īpašs labirints koka dobumos, kurā mazie var iet, līst, rāpot cauri, bet vecāki savukārt var vērot savus ķiparus no augšas. Šogad "Šausmu labirints" pēc tīņu pieprasījuma kļuvis vēl šausmīgāks. Tāpat uz nenoteiktu laiku lielākais labirints būs pieejams visiem – 18+ skulptūras aizvietotas ar bērniem piemērotām figūrām. Vērts piebilst, ka šobrīd vienos ziedos ir tulpju vienvirziena meditatīvais labirints.

No 1. maija līdz 1. novembrim parks strādā katru dienu no pulksten 10 līdz 20, arī brīvdienās un svētku dienās, tomēr, sakarā ar Covid-19 izplatību, teritorijā ir atļauts uzturēties noteiktam cilvēku skaitam, tāpēc pirms apmeklējuma nepieciešams aizpildīt pieteikuma formu šeit.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!