Foto: Publicitātes foto

"Delfi" sadarbībā ar mūzikas platformu "Domofons" turpina tiešsaistes koncertu un sarunu sēriju, kurā ik nedēļu viesojas kāds Latvijā pazīstams mūziķis vai mūziķu kolektīvs. Jaunā projekta mērķis ir ne tikai piedāvāt "Delfi" lasītājiem kvalitatīvas uzstāšanās, ko baudīt mājas apstākļos, bet arī atbalstīt savus iecienītos mūziķus. Kā piektie "Domofona" viesi trešdien, 27. maijā, pulksten 19.00 ir dziedātāja Elizabete Gaile ar savu grupu.

Elizabete Gaile ir dziedātāja un dziesmu autore. Absolvējot Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolu, iemīlēja kompozīciju un sāka rakstīt savas dziesmas, kuras tagad jau ir dzirdamas radio stacijās. 2019. gads ir bijis līdz šim nozīmīgākais gads mūzikā, jo tika laists klajā debijas minialbums ''Kas aiz krūtīm sēž'' un dziedātāja piedzīvoja savu debiju uz lielās skatuves festivālā ''Bauska Taste''. Grupas sastāvā spēlē Elizabete Gaile (vokāls), Jānis Polis (basģitāra), Edijs Ostapko (ģitāra) un Sebastians Macats (bungas).

Raidījumā tiešraidē bez maksas būs iespējams baudīt 55 minūšu ilgu koncerta pirmizrādi, kas pēc tam būs pieejama plaformas "Domofons" "Youtube" kanālā. Savukārt ekskluzīvi tikai "Delfi plus" abonentiem ir iespēja noklausīties neformālu sarunu – video podkāstu ar vakara viesi. Ikviens jaunais "Delfi plus" abonementa pirkums no šī raksta tiks novirzīts raidījuma viesiem. Piektajā raidījumā ar Elizabeti Gaili sarunājas "Domofona" mūzikas redaktors Jūlijs Melngailis.

Raidījumu "Domofons" vada arī grupas "The Citizens LV" solists un mūzikas entuziasts Jānis Pētersons, kā arī viens no Baltijas vadošajiem skeiteriem Niklāvs Vētra.

Raidījums "Domofons" portālā "Delfi" ir skatāms ik trešdienu no pulksten 19.00. Ja vēlies noskatīties iepriekšējos koncertus ("Sudden Lights", "Pirmais kurss", "Rihards Lībietis Orchestra", u.c), tad tie ir pieejami "Domofons" "Youtube" kanālā.

Pasākums tiek rīkots ar radošās komandas iniciatīvu un dažu atbalstītāju palīdzību ("Creators 22" - video, "AMFO" - studija, "Porters" - skaņas ieraksts un apstrāde, "BBRental.eu" - gaisma, "Beātes darbnīca" - noformējums). Raidījuma veidotāji arī aicina klausītājus atbalstīt "Domofons" platformu, kļūstot par patronu, lai būtu iespējams klausītājiem nodot vairāk baudāmu koncertu.

Kā raksta raidījuma "Domofons" veidotāji, viņu mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu bezmaksas saturu, kas atbalsta #paliecmājās brīvprātīgo kustību.

Abonē "Delfi plus" un noskaties ekskluzīvu interviju Elizabeti Gaili. Visi abonēšanas ienākumi no šī raksta nonāks pie mūziķiem. Atbalsti Latvijas mūziķus, abonējot "Delfi plus" par 2,99 eiro, un mēnesi lasi visus rakstus bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!