Foto: AFP/Scanpix/LETA

Lai gan baumots, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" zvaigzne Luka Dončičs pieņēmies svarā, Slovēnijas izlases basketbolists saglabājis savu fizisko formu, medija ESPN podkāstā atzina žurnālists Tims Makmāns.

Covid-19 pandēmijas laikā Dončičs pameta Dalasu, lai atgrieztos Eiropā, kas izsaucis spekulācijas, vai basketbolists dīkstāvi aizpildījis ar treniņiem.

Dalasas "Mavericks" organizācija pēc Slovēnijas supertalanta pirmās sezonas NBA neslēpa, ka tā bija vīlusies par lielo svaru, ar kādu Dončičs ieradies Ziemeļamerikā. Baumas par šādu iespējamību izskan arī šoreiz.

"Bija tādas baumas, un jāsaprot, ka katru reizi, kad Luka dosies uz Eiropu, un cilvēki viņu neredzēs, būs šādas baumas," "Hoop Collective" podkāstā atzina Makmāns. "Cilvēki teiks, ka Luka atkal pieņemas svarā un izskatās lielāks. Tāda bauma arī šobrīd tiek izplatīta."

"Esmu runājis ar dažiem cilvēkiem no "Mavericks". Man teica, ka viņš [lietotnes] "Zoom" zvanos izskatās labi. Viņš ir turpinājis trenēties, kā arī patiesībā Slovēnijā spēlējis basketbolu," skaidroja žurnālists.

Laikraksts "Kurzemes Vārds" un medijs "The Athletic" iepriekš ziņojuši, ka arī Kristaps Porziņģis atgriezās dzimtajā Liepājā. Tādējādi abas "Mavericks" zvaigznes pameta Dalasu, bet sagaidāms, ka ap 1. jūniju basketbolistiem tiks nodotas vadlīnijas par atgriešanos Ziemeļamerikā.

Jau ziņots, ka, tuvojoties sezonas atsākšanai, Dalasas "Mavericks" klubs ceturtdien kļuva par vienu no pēdējiem, kas atvēra savu treniņu centru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!