Foto: Vida Press
Slavenās angļu supermodeles Keitas Mosas vienīgais bērns – meitiņa Lila Greisa – šogad septembrī svinēs savu pilngadību, viņai apritēs 18.

Deviņdesmito gadu pasaules klases supermodelei Keitai Mosai privātājā dzīvē, kā zināms, gājis raibi, tostarp viņai bijušas problēmas ar atkarībām.

Tomēr 2002. gadā Mosa laida pasaulē bērnu. Attiecībās ar britu dzīvesstila žurnāla "Dazed" redaktoru Džefersonu Haku piedzima Lila Greisa Mosa Haka.

Draudzība ar redaktoru gan nepārauga laulībā, un Keita Mosa pievērsās vairāk mūziķiem. Pāris gadus viņa draudzējās ar skandalozo Pītu Dohertiju, bet 2011. gadā apprecējās ar grupas "The Kills" ģitāristu Džeimiju Hinsu. Šī laulība ilga piecus gadus, līdz tika oficiāli šķirta.

Pēc šķiršanās Mosa sāka tikties ar šobrīd 33 gadus veco vācu aristokrātu un fotogrāfu Nikolaju von Bismarku. Vai pāris satiekas vēl joprojām, nav zināms, jo paparaci noķertajos kadros Keita Mosa visbiežāk redzama kopā tikai ar savu meitu, māti vai draudzenēm no modes pasaules.

Arī 17 gadus vecā Lila Greisa jau vairākus gadus darbojas modes industrijā. Meitene jau 14 gadu vecumā piedalījās Londonas modes nedēļas skatēs, bet tagad strādā "Keitas Mosas aģentūrā". Jauniete ir aktīva platformā "Instagram", kur viņai ir vairāk nekā 82 000 sekotāju.
View this post on Instagram

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Dec 17, 2019 at 9:16am PST

View this post on Instagram

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Oct 9, 2019 at 10:10am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Nov 11, 2019 at 6:29am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!