Foto: EPA/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Lesteras "City" vadītājs Brendans Rodžerss piektdien koronavīrusa mocības salīdzināja ar kāpšanu Kilimandžaro kalnā.

Ziemeļīrijas treneris ir otrais Anglijas premjerlīgas treneris, kurš apstiprina, ka ir cietis no Covid-19 pēc tam, kad martā koronavīruss izrādījās arī Londonas "Arsenal" vadītāja Mikela Artetas analīzēs.

"Es gandrīz nevarēju staigāt, un tas man atgādināja kāpšanu Kilimandžaro kalnā - jo kāpjat augstāk, jūs mazāk elpas," Rodžerss stāstīja radiostacijai "BBC Radio Leicester".

"Desmit jardu noiešana bija pavisam citādāka. Es devos skriet, un es vienkārši to nevarēju izdarīt," par savām sajūtām stāsta Ziemeļīrijas treneris. "Mums bija nedēļu ilgs pārtraukums, kad mums 14.martā vajadzēja spēlēt ar "Watford", un nedēļu pēc tam es sāku cīnīties ar vīrusu."

47 gadus vecais bijušais "Liverpool" un Skotijas kluba Glāzgovas "Celtic"treneris piebilda, ka arī viņa sieva saslima ar vīrusu.

"Trīs nedēļas man nebija ne smaržas, ne garšas. Man nebija spēka, un pēc nedēļas mana sieva bija tāda pati," viņš stāsta. "Mēs tikām pārbaudīti, un mums abiem tika atklāts vīruss."

Anglijas premjerlīgas klubi ir vienojušies par sezonas pagaidu atsākšanas datumu - 17.jūniju. Sezona tika atcelta martā Covid-19 uzliesmojuma dēļ.

"City" pašlaik ar 53 punktiem 29 mačos ieņem trešo vietu aiz līderiem no "Liverpool", kuriem ir 82 punkti, un pašreizējiem čempioniem no Mančestras "City", kam ir 57 punkti un spēle mazāk.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!