Foto: Publicitātes foto
Reperu apvienība "Rīmdari" 29. maijā publicēja debijas minialbumu "REPMŪZIKA EP", un sauc to par "nopietnu pieteikumu Latvijas hiphopā".

"Minialbuma nosaukumā jau ir iekodēts redzējums par mūziku, kuru vēlamies radīt. Mēs esam dažādi mūziķi ar līdzīgu gaumi. Tieši dažādība ir tas, kas rada tik autentisku skanējumu. Un gaume ir tas, kas "Rīmdarus" vieno. Komandā ir spēks," tā par minialbumu portālam "Delfi" izsakās paši Rīmdari.

Mākslinieki teic, ka minialbuma tapšanā iesaistījās arī vairāki pašmāju mūziķi un producenti.

Kā viesvokāli tika pieaicināti mūziķi Armands Lozinskis un Baiba Bite. Dziesmas "Melnie Stāstiņi" pavadījumu veidoja Ansis Kolmanis (ansis), kuru ar ģitārspēli papildināja Mārtiņš Gailītis (Marka) no grupas "Double Faced Eels". Savukārt minialbuma producents ir Reinis Kārkliņš ("Aleja Records"), kurš ir strādājis ar tādiem mūziķiem,kā "Triānas Parks", Ieva Kerēvica, Franco Franco un citiem.

"Rīmdaru" apvienību pārstāv Reinis Radziņš (Reinis Ragga), Jānis Broks (Brokss), Jānis Bendiks (Marshals) un Krišs Baglais.
Zīmīgi, ka visi grupas dalībnieki ir no Cēsu puses un Latvijas hiphopa aprindās pazīstami kā solo izpildītāji.

Grupa ir tikko uzsākusi savas gaitas, taču jau ir kāpusi uz vienas skatuves ar reperi Edavārdi klubā "Fonoklubs", kur pirmatskaņoja dziesmas no sava debijas minialbuma. Grupas sociālajos tīklos ir iespēja noskatīties intervijas no raidījumiem "Kultūrdeva" un "Cēsis 814 - Svinam kopā!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!