Foto: Privātais arhīvs
Latvijas slavenākais fitnesa pāris Gints un Juta Valdmaņi pirms mēneša nolēma likt punktu savai deviņus gadus ilgušajai laulībai. Nu Valdmanis sniedzis savu pirmo izvērsto interviju.

Intervijā dzīvesstila izdevumam "Privātā Dzīve" Valdmanis pirmo reizi publiski runā par laulības kraha iemesliem, savu pašsajūtu tagad un nākotnes plāniem attiecību kontekstā.

Trenētais vīrietis atzīst, ka dažreiz viņam uznākot dīvaina sajūta, jo kopā ar Jutu viņš laulībā pavadījis deviņus gadus, taču tagad viņa rīcībā jau ir šķiršanās apliecība.

Valdmanis teic, ka pēc šķiršanās viņam ļoti palīdzējis paša tēvs, kurš ir psihologs.

Atzīst pieļautās kļūdas un strādā ar dēmoniem

Izskatīgais puisis žurnālam "Privātā Dzīve" atzīst, ka arī pats nāk no šķirtas ģimenes, tāpēc tagad, lai nebūtu jāviļas, grib padzīvot viens. Tāpat viņš nolēmis strādāt pie sava rakstura īpašībām, lai neatkārtotu pieļautās kļūdas. "Vēlos strādāt ar saviem dēmoniem un pārvarēt savas traumas," viņš skaidro.

Valdmanis nācis pie atskārsmes, ka, iespējams, nemaz nav ģimenes cilvēks. Intervijā viņš atklāj, ka, piemēram, bērni neietilpst viņa sapņos un plānos.

"Neuzskatu, ka visiem pāriem vajag bērnus. Tie nav mani sapņi, tos vēlas uzspiest sabiedrība. Man galvenais ir, lai dienas beigās jūtos laimīgs," skaidro fitnesa entuziasts.

Lai gan Valdmanis publiski atzīst, ka mērķtiecīgi jaunas attiecības vai laulību negrasās dibināt, viņam nav iebildumu iepazīties. Turklāt tas esot mīts, ka fitnesa censoņi uzlūko tikai sportiskas meitenes. "Manis pēc viņa var arī nesportot, ja tā jūtas labi," teic Gints, "arī Juta iepriekš nebija sportojusi, bet viņa uz to pavilkās".

Žurnālam Valdmanis skaidro, ka nav sekls, narcistisks kultūrists, kurš pārņemts tikai ar sevi. Bet meitenei, kas vēlas viņam iepatikties, vienkārši jābūt koptai, brīvai un pašpietiekamai. Turklāt puisim nav iebildumu, ja pirmo soli sper tieši sieviete.

"Delfi" jau vēstīja, ka šogad aprīlī Gints un Juta Valdmaņi "Instagram" platformā publiskoja savu pēdējo kopbildi, tādējādi paziņojot par šķiršanos. Pāris lūdza saglabāt privātumu, piebilstot, ka nešķiras kā ienaidnieki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!