Foto: Privātais arhīvs

Šobrīd slavas zenītā esošā uzņēmēja un inluencere Elīna Didrihsone 7. jūlijā svin savu dzimšanas dienu.

Apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece, ietekmīgā influencere Elīna Didrihsone arvien audzē savu sekotāju skaitu sociālajā platformā "Instagram" – tas viņai izdodas, pateicoties aktīvai darbībai apģērbu biznesā, kā arī efektīgās ārienes dēļ.

Instagramā Didrihsones gaitām līdzi seko jau gandrīz 65 tūkstoši cilvēku.

Šobrīd – tieši ap uzņēmīgās jaunietes dzimšanas dienas laiku – biznesmeni skāris skandāls. Tā vaininieki ir citi soctīklu lietotāji, tostarp pašmāju slavenākā "drag queen" Amuna Davis. Amuna publiski pauda nožēlu, ka Didrihsone savu biznesu būvējot uz negodīgiem principiem, proti, viņa tirgojot pārcenotas drēbes, kurām nav zināma izcelsme un kas esot iepirktas "lētajā "AliExpress" internetveikalā.

Tāpat Amuna pauž, ka Didrihsones "Butterfly" uzņēmumā pircējiem netiekot izsniegti čeki, bet nopirktās drēbes daudzām klientēm sagādājušas rūgtu vilšanos to kvalitātes dēļ.

Pati uzņēmēja nesen savos īsajos instagrama video stāstiņos pauda, ka pārmetumi viņas rūpala virzienā esot nepamatoti un, lai to pierādītu, pie darba ķērušies viņas uzņēmuma juristi.

Savā dzimšanas dienā ietekmīgā influencere sekotājus priecēja ar sevišķi krāšņu ārieni, īpaši ieveidotiem matiem un, protams, tērpiem no pašas apģērbu veikala.

View this post on Instagram

Tā kā Tu 💜

A post shared by 𝙀𝙡ī𝙣𝙖 𝘿𝙞𝙙𝙧𝙞𝙝𝙨𝙤𝙣𝙚 (@didrihsoonee) on Jul 7, 2020 at 4:55am PDT

Kā slavenā influencere un uzņēmēja izskatījusies pēdējo četru gadu laikā, skaties fotogalerijā!

View this post on Instagram

A post shared by FRIZŪRAS | Kristīne Laizāne (@hairstylesbychristine) on Jul 7, 2020 at 3:04am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!