Foto: Publicitātes foto
Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti svētdien cieta zaudējumu Polijas pirmās līgas sezonas pirmajā mačā.

Sestdien vajadzēja notikt pirmajai Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistu cīņai koronavīrusa dēļ uz vēlāku laiku atceltajā Polijas pirmās līgas čempionātā, taču lietus dēļ sacīkstes ar Lodzas "KŽ Orzel" tika pārceltas uz svētdienu.

Šodien Daugavpils spīdvejisti viesos cieta zaudējumu ar rezultātu 33:57.

"Lokomotīves" komandā rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Jevgeņijs Kostigovs, pa sešiem punktiem atveda Linuss Sundstrems un Andrejs Kudrjašovs, pieci punkti bija Ķastam Puodžukam, bet četri - Pontusam Aspgrēnam. Oļegs Mihailovs tika pie diviem punktiem, bet Daniils Kolodinskis un Francis Gusts palika bešā.

Nākamais mačs Polijas pirmajā līgā daugavpiliešiem plānots 18.jūlijā savā trekā, tiekoties ar Gdaņskas "Zdunek Wybrzeže" vienību.

"Lokomotīve" 2019.gada sezonā Polijas pirmajā līgā finišēja sestajā vietā septiņu komandu konkurencē. Sezonu iepriekš "Lokomotīve" iekļuva Polijas otrās līgas pusfinālā, bet 2015. un 2016.gadā komanda triumfēja "Nice" čempionātā. Pēc noteikumiem "Nice" līgas uzvarētāji iegūst tiesības startēt ekstralīgā, tomēr "Lokomotīvei" tas abas reizes tika liegts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!