Foto: Valsts policija

AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" izsolīs akciju sabiedrības "Rīgas sanitārā transporta autobāze" 41 250 akcijas jeb 10% no pamatkapitāla. Savukārt atkārtotā izsolē pārdos valstij piederošu akciju paketi akciju sabiedrībā "Ceļu pārvalde", informē "Possessor".

AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" piedāvā iegādāties akciju sabiedrības "Rīgas sanitārā transporta autobāze" 41 250 akcijas jeb 10% no pamatkapitāla. Akciju paketes pārdošanas cena un izsoles sākumcena ir noteikta 975 150 eiro (vienas pārdodamās akcijas cena – 23,64 eiro), maksāšanas līdzeklis – 100% eiro. Samaksu iespējams veikt uzreiz, kā arī ir iespējama nomaksa līdz vienam gadam. Akciju pakete tiks pārdota izsolē ar augšupejošu soli. Izsole paredzēta 2020. gada 28. augustā.

Savukārt atkārtotā izsolē "Possessor" pārdos valstij piederošu akciju paketi akciju sabiedrībā "Ceļu pārvalde". Interesentiem tiek piedāvāts iegādāties 104 "B" kategorijas akcijas jeb 0,93% no pamatkapitāla. "B" kategorijas akcija dod tās īpašniekam tiesības uz likvidācijas kvotas un dividendes saņemšanu, bet tām nav balsstiesības akcionāru sapulcē.

AS "Ceļu pārvalde" akciju paketes pārdošanas cena un izsoles sākumcena ir noteikta 75 462,40 eiro (vienas pārdodamās akcijas cena – 725,60 eiro), maksāšanas līdzeklis – 100% eiro. Samaksu iespējams veikt uzreiz, kā arī ir iespējama nomaksa līdz vienam gadam.

Akciju pakete tiks pārdota izsolē ar augšupejošu soli. Izsole paredzēta 2020.gada 28.augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!