Foto: Shutterstock kolāža
Domājot par to, kā pagatavot kabačus, pirmā ideja, kas iešaujas prātā, ir – pildīt tos ar malto gaļu. Liekot lietā izdomu, šos vasaras sezonā populāros dārzeņus var pagatavot arī dažādās bezgaļas variācijās, tādā veidā gūstot uzreiz divus labumus: ieekonomējot naudu un liekas kalorijas.

Jau iepriekš esam piedāvājuši receptes kabaču pankūkām un šķēlēs ceptiem kabačiem, tādēļ šoreiz izvēlējāmies neierastākas idejas kabaču un cukīni izmantošanai. Recepšu kolekcijā atradīsi padomus, kā pagatavot sulīgus sacepumus, sātīgas omletes, pildītus rullīšus, krēmzupas, ruletes un pat kabaču tortes bez kripatiņas gaļas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!