Foto: Publicitātes foto
Cilvēkiem vaicājot, kādu mājokli viņi vēlētos, bieži vien tiek saņemta atbilde – gaišu un mājīgu. Šos abus parametrus lieliski apvieno kāds dzīvoklis Brīvības ielā, kurā īpaši izceļas pieskaņota grīdas seguma izvēle un dažādi senlaicīgi interjera elementi.

Kā vienu no dzīvokļa labajām īpašībām uzņēmuma "AVER Brokerage" nekustamo īpašumu aģente Elīna Slaidiņa uzsver praktisko plānojumu. 50 kvadrātmetru lielajā mājoklī ir divas istabas, kurās ietilpst guļamistaba un viesistaba, kas daļēji apvienota ar virtuves zonu. Šāds atvērtā tipa plānojums rod plašuma sajūtu, jo telpas nav savienotas ar durvīm. Jāpiebilst gan, ka šādos gadījumos īpaši jāpievērš uzmanība kvalitatīva tvaika nosūcēja iegādei, lai gatavošanas reizēs aromāts neizplatītos pa visu mājokli.

Dzīvokli caurvij gaišie toņi – pārsvarā baltā krāsa, kuru veiksmīgi papildina krēmkrāsas akcenti. Kā norāda Slaidiņa, gaišumu nodrošina arī dabīgā gaisma, jo mājokli apgaismo gan rīta, gan vakara saule. Aci noteikti var pieķert pie senajām klavierēm, kas ir viens no vēsturiskajiem elementiem dzīvokļa interjerā. Tāpat telpu kopējo tēlu veido sienu greznojumi mākslas darbu, pulksteņu un dažādu gaismekļu veidolā.

Bieži vien, dodoties ciemos, rodas sajūta, ka, pārsperot kāju pāri slieksnim, esi ienācis saimnieka guļamistabā. Variantā, kas apskatāms šajā mājoklī, par to nav jāuztraucas, jo pie ārdurvīm sagaida garens koridors, kur atstāt mantas un pakarināt āra drēbes. Šāda priekšnama esamība mājoklī svētku reizēs ļauj arī ciemiņiem justies ērtāk – viņi var netraucēti "uzfrišināties" bez liekiem acu pāriem, pirms dodas tālāk dzīvoklī.

Lūk, ieskats gaišajā un mājīgajā galvaspilsētas dzīvoklī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!