Dziedātāja Patrisha, kura šogad saņēma "Zelta mikrofona" balvu kategorijā "Labākā debija", laidusi klajā jaunu dziesmu – "Daudz par daudz".

Kā vēsta dziesmas izdevēji no "Universal Music Group", "Daudz par daudz" muzikāli ir ieturēta viegli vasarīgās noskaņās un pati dziedātāja savu jauno singlu raksturo šādi: "Ir reizes, kad ir jāsper pirmais solis, jākāpj pāri savām bailēm un jāļauj sev izkāpt no ēnas. Man nav sveša sajūta, kad iekšēja nepārliecība traucē uzsākt jaunas lietas, tāpēc ar šo dziesmu gribu motivēt savus klausītājus ne vien ticēt brīnumiem, bet arī pašiem tos radīt."

"Daudz par daudz" dziesmas autori ir Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, Jānis Aišpurs un DJ Rudd. Dziesmu ir producējuši DJ Rudd un Andis Ansons no grupas "Bandmaster", ierakstā piedalījušies arī Kristaps Ērglis un Kaspars Ansons.

Jaunā dziedātāja Patrisha debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības "Universal Music Group" paspārnē, kā arī saņemot "Zelta mikrofona 2019" balvu par labāko gada debiju. Patrisha dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības – piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu. Šobrīd Patrisha ir viena no aktuālākajām jaunajām dziedātājām uz Latvijas popmūzikas skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!