Raidījuma "Ātruma cilts" jaunākajā sērijā autosportists Krišjānis Caune metas ātruma piedzīvojumā un startē minirallijā kopā ar stūrmani – debitanti Ievu Branti.

Ņemot vērā, ka šovasar skatītājiem dotie solījumi ir jāpilda, autosportists un "Ātruma cilts" viesvadītājs Krišjānis Caune ir pieņēmis izaicinājumu startēt Latvijas minirallija čempionāta Ropažu posmā. Par stūrmani viņš šoreiz aicinājis Ievu Branti, žurnālisti ar skanīgo radio balsi. Ievas pieredze autosportā ir minimāla, un šī būs pirmā reize, kad ziņu vietā viņai būs jālasa rallija stenogramma.

Izaicinājums jaunajai rallija ekipāžai ir arī pieejamais sacīkšu auto – 2,7 litru "Jeep Wrangler Unlimited" dīzelis, kas nav gluži konkurētspējīgākais spēkrats minirallija disciplīnā gan svara un izmēra, gan jaudas ziņā. Pēc iepazīšanās ar spēkratu, dokumentu sakārtošanas un konsultācijām ar pieredzes bagātākiem stūrmaņiem, "Ātruma cilts" ekipāža ar 125. numuru ir gatava doties minirallija trasē.

Vai labi nostādīta radio balss var kompensēt pieredzes trūkumu un vai minirallijā iespējams startēt ar jebkuru auto, kā arī – kāds būs jaunizveidotās ekipāžas pirmo sacensību rezultāts, tiek noskaidrots jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumu "Ātruma cilts" piedāvā portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!