Foto: Tavs auto TV

Šajā nedēļas nogalē Mūsas trasē Bauskā iet karsti – vairāk nekā 200 sportistu cīnās par medaļām Latvijas rallijkrosa čempionāta, autokrosa čempionāta un folkreisa ieskaitēs. Šajā "Tavs Auto TV" video sižetā ir plašāks ieskats par cīņām "BMW RX3000" klasē un bagiju ieskaitē.

Jānis Bergs, rallijkrosa sacensību rīkotājs: "Pagājušā gada sezonā uzsākām šo avantūru un nolēmām, ka trīs krosa disciplīnu apvienošana varētu veidot spraigām cīņām bagātu pasākumu. Pārliecinājāmies, ka tas tā ir, un šogad nebija šaubu, ka tautā iesauktais "Mūsas Trilleris" notiks tādā pašā formātā. Neskatoties uz dažādajiem ierobežojumiem, dalībnieku ir daudz un šajā gadā nebeidzam pārsteigt paši sevi: sasniegts jauns rekords – 205 dalībnieki."

Divu dienu sacīkste sāksās 5. septembrī, šajā dienā varēja vērot visu trīs disciplīnu – rallijkrosa, autokrosa un folkreisa – pirmos divus kvalifikācijas braucienus. 6. septembrī, pirmajā dienas pusē, norisināsies rallijkrosa un autokrosa trešā kvalifikācija, bet folkreisa dalībnieki priecēs ar vēl diviem kvalifikācijas braucieniem, sākums ap pulksten 8. Starp braucienu sērijām braucēji kopā ar saviem tuvākajiem atbalstītājiem dosies krāšņā dalībnieku parādē, kuru varēs vērot no tribīnēm, jo tās norise tiek organizēta pa Mūsas trasi. Dienas otrajā pusē spraigākās cīņas pusfinālu un finālu braucienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!