Foto: DELFI

Smiltene nudien ir daudziem apskates objektiem bagāta pilsēta, bet viena no lielākajām apkārtnes pērlēm nešaubīgi ir Vecais parks.

Pilsētas sirdī meklējamais Vecais parks ir sakopts un labiekārtots. Pa parku vijas vairākas pastaigu takas, kas vienu ar otru savienojas, tādējādi garantējot lielisku atpūtu.

Lai izstaigātu visu teritoriju, noteikti nepietiks ar dažām minūtēm, jo šeit nudien ir daudz skaistu objektu. Ūdenskritums, Tepera promenāde, Dīķīšu kaskāde, šūpojošais tiltiņš un daudz citi objekti patiesi liks novērtēt šī parka varenību.

Tāpat teritorijā atrodami vairāki vides objekti, piemēram, logs, sirds, kā arī dažādas zvēru skulptūras, kas meklējamas gan gar taciņu malām, gan kokos. Pieejami arī bērnu laukumiņi, trenažieri, volejbola laukumi, tenisa korti un laivu piestātne.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!