Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" piektdien Mitiščos pieveica "Atlant" vienību arī atkārtotajā spēlē.

"Rīga" pieveica "Atlant" pēcspēles metienos ar rezultātu 4:3 (0:2, 3:0, 0:1, 0:0, 1:0).

Divus vārtus rīdziniekiem guva Kristaps Skrastiņš, vienus – Roberts Vorona, un arī izšķirošais pēcspēles metiens Skrastiņa kontā.

Pirmajā periodā pēc diviem zaudētiem vārtiem mazākumā rīdzinieki nokļuva iedzinējos. Vārtus perioda izskaņā guva Deniss Baranovs un Matvejs Nosovs.

Arī rīdzinieki otrajā periodā atbildēja ar diviem vārtiem mazākumā, bet atspēlēšanos 23. minūtē Vorona pēc Aleksandra Biškina piespēles "Rīga" sāka vienādos sastāvos.

Ar 27. un 31. minūtē gūtajiem Skrastiņa vārtiem rīdzinieki izvirzījās vadībā ar 3:2. Asistenta lomā divreiz pieteicās Kārlis Bucenieks un pirmo vārtu guvumā – Deniss Fjodorovs.

Perioda vidū rīdzinieki īsu brīdi palika trijatā, taču mazākumu izturēja. Minūti un 14 sekundes pirms pamatlaika beigām Skrastiņš tika noraidīts uz divām minūtēm par rupjību. Mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un 28 sekundes pirms pamatlaika beigām Daņiils Šušins rezultātu izlīdzināja – 3:3.

Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos Skrastiņš bija vienīgais no desmit abu komandu hokejistiem, kurš iemeta ripu vārtos, izdarīdams to trešajā metienu sērijā.

Rīgas komanda ar desmit punktiem astoņās spēlēs Rietumu konferencē saglabāja sesto vietu 17 komandu konkurencē.

Arī nākamās spēles "Rīgai" 29. un 30. septembrī Piņķos paredzētas ar "Atlant" vienību, ievadot sešu mājas maču sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!