Foto: Privātais arhīvs
28 gadus vecais latviešu basketbolists Jānis Timma otro reizi iestūrējis laulības ostā. Viņa izredzētā – ukraiņu izcelsmes Krievijā slavenā dziedātāja Anna Sedokova.

Sociālajos tīklos gan kāzu viesi, gan Sedokovas sadarbības partneri un Krievijas mediji publiskojuši attēlus no Timmas un Sedokovas lielās dienas.

Dzīvesstila medija "Hello!" krievu versija vēsta, ka pāris salaulājies jau 6. septembrī, taču par laulību faktu klusējuši līdz pat 19. septembrim, kad pāris apstiprināja šo faktu populārā Krievijas šovā. Sestdienas rītā Timma par to paziņoja arī sociālajos tīklos.

Par latviešu sportista un populārās dziedātājas lielo dienu šobrīd raksta vai visi Krievijas tabloīdi.

Timmam ir 28 gadi, un šī ir viņa otrā laulība, savukārt Sedokovai ir 37 gadi un trešās kāzas. Timma savu mīļoto bildināja uz jahtas Maiami, kur abi devās tūdaļ pēc robežu atvēršanas koronavīrusa pandēmijas apstākļos.
Sedokova ir māte trim bērniem – 15 gadus vecajai Alīnai, deviņus gadus vecajai Monikai un puisēnam Hektoram, kuram ir trīs gadi. Atsevišķi mediji ziņo, ka uz vienu no bērniem viņai atņemtas vecāku tiesības.

Jānis Timma vēl nesen bija precējies ar Sanu Timmu; pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu. Viņa un Sanas dēls Kristians tobrīd bija zīdainis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!