Foto: Privātais arhīvs

Pasaulslavenais Latvijas bokseris Mairis Briedis savus fanus iepriecinājis ar skaistu kadru, no kura burtiski plūst īsta mīlestība.

Pēc varenās uzvaras cīņā pret kubieti Junieru Dortikosu un Muhameda Ali trofejas iegūšanas Mairis Briedis nu devies desmit dienu pašizolācijā. Par šo laiku viņš teica: tas paredzēts atpūtai pēc lieliskā snieguma ringā.

Pirmdienas rītā bokseris saviem sekotājiem "Instagram" vietnē publiskoja kadru, kurā viņu skūpsta sieviņa.

Briedis šo attēlu komentē maksimāli lakoniski, proti, tikai ar sarkanas sirds simbolu.

Mairis Briedis iepriekš vairākās intervijās medjiem atzinis, ka Jūlija ir viņa dzīvē ļoti nozīmīgs cilvēks. Viņa esot vienīgā, kas spēj sportistu ietekmēt, likt mainīt viedokli vai darbības.

Pāris iepazinies sociālajos tīklos laikā, kad Briedis bija mazliet vairāk nekā 20 gadu vecs. Tobrīd viņš jau bija tēvs dvīņu puikām Ričardam un Danielam. Attiecībās ar Jūliju pasaulē viens pēc otra nākuši vēl trīs dēli – Rafaels, Brendans un Gabriels.

Zīmīgi, ka arī Brieža bildinājums mīļotajai izskanēja pērn vasarā boksa ringā.
"Delfi" jau vēstīja, ka Briedis sestdien Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

Tiesnešu vērtējums bija par labu Briedim: 117:111, 117:111 un 114:114. Daudzi boksa pazinēji gan apšauba, ka neizšķirts 114:114 bija taisnīgs vērtējums, jo Briedim tomēr bijis acīmredzams pārsvars.

"Es tā arī nesapratu, kas tur bija - humors vai drukas kļūda. Cik sapratu no IBF prezidenta, tad tiesnesim būs aizrādījums par nekompetentu tiesāšanu, taču galvenais ir, ka esam uzvarējuši," Latvijas Televīzijas sporta ziņās stāstīja Briedis. Briedis līdz šim cīnījās pirmajā vieglajā svarā, taču nākotnē viņš varētu pāriet uz prestižo supersmagsvaru kategoriju.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on Sep 28, 2020 at 1:12am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!