Foto: Publicitātes foto
Lai lietus, vēja un sniega brīžos visiem suņiem būtu vieta, kur patverties, dzīvnieku patversme "Labās mājas" lūdz sabiedrības atbalstu suņu būdu izveidei. Projekta "Robina pilis" mērķis ir sagatavot 15 jaunas, kvalitatīvas un praktiskas suņu būdas mīluļiem, kas vēl tikai gaida savus īstos saimniekus.

Suņu būdu izveides projekts aizsācies jau pavasarī, taču oktobrī to nepieciešams pabeigt, lai katrā suņu voljērā dzīvniekiem būtu pieejamas mājas, kurās patverties no lietus un vēja laikā, kad tiek sakopti patversmes būri.

Projekts "Robina pilis" tiek izstrādāts lēni un rūpīgi, tas prasa gana daudz laika un arī materiālu nodrošinājumu. Koordinēt suņu būdu materiālu savākšanu un to uzcelšanu apņēmušies brīvprātīgie palīgi, kuri rūpēsies par to, lai sagatavotās būdas būtu izturīgas un kalpotu ilgtermiņā.

Lai suņu būdas varētu pagūt uzcelt pirms aukstā laika sākšanās, "Labās mājas" lūdz atsaukties uzņēmumus un ikvienu, kuram būtu iespēja ziedot suņu būdām pēc savām iespējām. Ziedojums var būt gan nepieciešamais materiāls, gan finansiāls atbalsts. Par laimi lielākā daļa materiālu jau ir iegūti, vēl nepieciešams putuplasts, ruberoīds un brusas. Ar materiālu specifikāciju var iepazīties mājslapā – www.patversme.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!