Foto: Publicitātes foto
Allaž ir interesanti aplūkot jauno namu projektu demo dzīvokļus, un šoreiz dosimies virtuālajā ekskursijā uz projektu "River Breeze Rezidence", kura interjerā dominē aktuālie krāsu salikumi. Interjera autori – "Comoblue" studijas komanda – "Tava Māja" lasītājiem ieskicē arī interjera aktualitātes.

Nekustāmā īpašuma attīstītāja "Pro Kapital" projekta "River Breeze Residence" jaunā demo dzīvokļa interjera autori ir "Comoblue" studijas komanda.

"Veidojot demo dzīvokli "River Breeze Rezidence", tā iekārtošana bija aizraujošs un izaicinājumu pilns process, kurš pakārtots pasūtītāja interesēm, dizaineru gaumei un potenciālo klientu priekšstatiem. Demo dzīvokļa iekārtošanā izmantojām dabiskus, kvalitatīvus, mūsdienīgus materiālus un aktuālās krāsu gammas. Speciālistu komandas mērķis bija radīt interjeru, kurā dzīvokļa īpašnieks var komfortabli justies sev ierastajā vidē, neatkarīgi no tā ģeogrāfiskās atrašanās vietas," stāsta "Comoblue" vadītājs Juris Kauliņš.

Pagājušās desmitgades karstākās krāsas bija pelēks un pastelļtoņi, tad šī gada krāsu gammā sastopami tādi toņi kā kanēļa brūns, sūnu zaļš, rozā, ķieģeļu sarkans, kā arī zilganpelēkie toņi. Ķieģeļu sarkanā ir krāsa drosmīgajiem, jo ne visi atļaujas to izmantot savā interjerā. Tomēr tā izteikti atdzīvina telpu, tādēļ arī "River Breeze Residence" demo dzīvoklī izmantoti aktuālie krāsu salikumi. Ķieģeļsarkanais sienu tonis kopā ar "arctic blue" zilo dīvānu, kā arī paklāju un dekoriem zemes toņos veido lielisku krāsu saspēli. Guļamistabā izmantots sūnu zaļais un rozā, kas telpai piešķir intimitāti un emocionālu baudījumu.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt gaišumu dzīvoklī rada lielie logi, jo dabiskā gaisma piepilda visu telpu. Gaismas pielietos mājokļos apzināti var izvēlēties vieglus aizkarus un gaišas grīdas, kas akumulē gaismu, radot vēl plašākas telpas un mājīguma sajūtu. Savukārt, ja telpās dabīgās gaismas nav pietiekami, iespējams izmantot dažāda veida mākslīgā apgaismojuma avotus. Pateicoties LED tehnoloģiju attīstībai, mainot gaismas intensitāti, apgaismojumu var pielāgot līdzīgi dabīgās gaismas dienas ciklam. To iespējams ieprogrammēt tā, lai pa dienu telpās būtu vēsāks gaismas spektrs, kas veicina pamošanos, bet vakarā – siltāks, lai sagatavotos dienas noslēgumam

"Comoblue" studijas komanda ieskicē arī vēl citas aktualitātes interjerā, piemēram, viena no tām ir dabisku materiālu izvēle.Junais luksuss vairs nav bagātība detaļās un formās, bet priekšroka tiek dota dabiskiem materiāliem, kvalitātei un ilgtspējai. Tendences liecina, ka no luksusa mēbelēm cilvēki sāk atteikties par labu vienkāršībai un praktiskumam. Joprojām modē ir dabisks koks, metāls un akmens, kā arī dabiski audumi – samts, lins vai vilna. Jauna tendence ir formu daudzveidība, dodot priekšroku viegli noapaļotām formām un detaļām – apaļi galdi, lampas, noapaļotas formas dīvāni. Joprojām populāri ir zemes toņi, un neregulāras formas paklāji redzami arvien vairāk interjeros, padarot tos mūsdienīgākus un saistošākus.

Foto ieskats dzīvoklī:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!