Ir tādi brīži, kad vakarā pēc spraigas darbadienas gribas vienkārši nedarīt neko. Atlaisties dīvānā, paskatīties labu filmu, parunāties ar dzīvesbiedru un, jā... arī panašķoties. Veronika Ļevša "Facebook" grupā "Mēs gatavojam" dalās ar sāļā našķa recepti.
25Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 gab.kartupeļi (daudzums pēc izvēles) šķipsnasāls šķipsnasaldā paprika

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomazgā, nomizo un sagriez plānās šķēlītēs.

2

Kartupeļu šķēlītes nomazgā vēlreiz. Kārtīgi nosusini.

3

Izgriez apli no cepamā papīra un liec to mikroviļņu krāsnī uz šķīvja.

4

Kārto virsū kartupeļus un cep aptuveni 6 minūtes. Pēc zeltainās krāsas vari noteikt, kad kartupeļu čipsi gatavi.

5

Uzkaisi čipsiem garšvielas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!