Šī gada 31. oktobrī Smiltenē notiks nakts pārgājiens "Spocīns Jocīns", kas vedīs interesentus 10 kilometru garā piedzīvojumā.

Pasākuma sākums būs pulksten 18 pie Smiltenes novada tūrisma informācijas centra (Dārza ielā 3). Nakts aizsegā pārgājiena dalībnieki dosies iepazīt naksnīgo Smiltenes apkārtni, pa ceļam meklējot spokus un plēšot jokus. Maršruts vedīs pa mazām taciņām, ceļiem, bezceļiem un meža zvēru takām.

Pasākuma dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi lukturīšus, lai mežā nenomaldītos. Tāpat arī karstu tēju, maizītes un desiņas atpūtai pie ugunskura. Pats galvenais – ģērbties silti, ūdensizturīgā apģērbā un zābakos. Pasākumā nav iespējams doties ar bērnu ratiņiem un velosipēdiem.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 28. oktobrim pa tālruni +371 29395200, rakstot uz e-pastu tic@smiltene.lv, klātienē Smiltenes novada TIC vai aizpildot reģistrācijas anketu šeit.

Pasākumu organizē Smiltenes novada TIC sadarbībā ar aktīvās atpūtas pasākumu organizatori Santu Paegli.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!