Foto: Publicitātes attēli
Sestdien, 10.oktobrī, Melngalvju namā savu piekto jubileju svinēja Natālijas Tumševicas-Ērgles organizētā "Rīgas balle".

Šis notikums pulcēja uzņēmējus, bijušos un esošos politiķus, Latvijas sabiedriskos un kultūras darbiniekus un cilvēkus, kuriem svarīgs savs tēls sabiedrībā.

Neticami skaistas balles kleitas, sieviešu smaidi un sajūsmināti vīriešu skatieni – visu vakaru Melngalvju nama zālēs valdījusi neatkārtojama atmosfēra, stāsta balles rīkotāja.

Melngalvju namā sanākušie varēja baudīt izcilas šefpavāra pagatavotas maltītes, smalkus dzērienus, krāšņus koncertus un, protams, balles dejas. Kā paredz tradīcijas, arī jubilejas "Rīgas balli" atklāja debitantu oficiālais iznāciens un pirmā deja – polonēze un Vīnes valsis.
Katru gadu "Rīgas ballē" notiek arī labdarības akcija, kuras mērķis ir atbalstīt jaunus, talantīgus mūziķus. Šogad visi labdarības izsoles laikā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti talantīgajai Latvijas saksofonistei, konkursa "Talants Latvijai" laureātei Zanei Medvedei, kā arī bērnu nama audzēknei, talantīgai meitenei ar īpašām vajadzībām Darjai Jegorovai, kura no pērlēm rada ikonas un glezniņas.

"Ir liels brīnums, ka šajā sarežģītajā laikā "Rīgas balle" vispār notika, portālam "Delfi" teic Tumševica-Ērgle, "visu vakaru bija jūtams tas, cik ļoti cilvēkiem patlaban ir nepieciešamas pozitīvas emocijas, labs garastāvoklis, svētku un skaistuma pilna atmosfēra". Viņa uzsver, ka sarīkojuma laikā tika ievērotas visas valstī noteiktās prasības Covid-19 izplatības mazināšanai.

View this post on Instagram

A post shared by Rīgas balle (@rigasballe) on Oct 10, 2020 at 8:11am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Rīgas balle (@rigasballe) on Oct 10, 2020 at 8:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!