Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Beļģu tautības aktieris un cīņu mākslu meistars Žans-Klods van Damme jau daudzus gadus dzīvojot ar divām sievietēm, kuras katra mīt citā pasaules malā.

Slavenais spēka mitriķis, 59 gadus vecais van Damme jau daudzus gadus krāpjot savu likumīgo laulāto, bodībilderi Gledisu Portugesu. Viņa mīļākā jau daudzus gadus ir Ukrainas pilsone Aļona Kaverina, izpētījis Krievijas medijs "Komsomoļskaja Pravda", kura rīcībā nonākuši arī fotoattēli, kas šo sakaru apstiprina.

Par to, ka ka van Dammem ir mīļākā, pasaules tabloīdi mēļoja jau sen. Tāpat bija zināms, ka viņa mīļotā sieviete nedzīvo ASV, bet gan Eiropā.

12. oktobrī van Damme ieradies Parīzē, kur filmējas jaunā "Netflix" bojevikā. Paparaci uzņemtajos attēlos redzams, ka aktierim līdzās ir arī ukrainiete Kaverina, abi dodas pa pilsētas ielām. Tajā pašā laikā Kaverina savās soctīklu platformās izvietojusi attēlus, kuros redzama viena pati, baudot Parīzes šarmu.

Kā raksta "Komsomoļskaja Pravda", aktieris jau 11 gadus neformāli ir kopā ar Kaverinu. Vienlaikus viņam veiksmīgi izdevies saglabāt gadiem ilgušo laulību ar Portugesu, ar kuru viņš parādās publiskos ar kino saistītos pasākumos ASV, Kannās un citviet. Van Damme nekad nevienā sarkanā paklāja pasākumā nav redzēts kopā ar Kaverinu.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Kaverina (@alenak705) on Oct 13, 2020 at 7:56am PDT

Tāpat van Damme sociālajos tīklos velta maigus ierakstus savai sievai un divu dēlu mātei Portugesai. Nesen aktieris sirsnīgi sveicis sievu viņas dzimšanas dienā, instagramā rakstot: "Daudz laimes dzimšanas dienā, mans mīļais sargeņģeli!"

View this post on Instagram

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on Sep 30, 2020 at 8:35am PDT

Tiesa, par mīļākās eksistenci Portugesa uzzināja jau pirms desmit gadiem, un tas aktierim maksāja dārgi. Lai sieva piekristu nešķirties, viņš tai uzdāvināja sešu miljonu dolāru vērtu villu okeāna krastā Kalifornijā.

Zīmīgi, ka van Damme dzīves laikā precējies piecas reizes ar četrām sievietēm. Dubultkāzas viņam sanāca tieši ar pašreizējo kundzi Portugesu, pēc skaita trešo sievu. Pirmoreiz abi salaulājās 1987. gadā, bet pēc pieciem gadiem izšķīrās. Otro reizi viņi precējās 1999. gadā, un laulība juridiski eksistē joprojām.

Kā vēsta Krievijas medijs, van Damme dzīvo dubultu dzīvi divos kontinentos. ASV viņš ir kopā ar laulāto, bet Eiropā, savās mājās Beļģijā vai ceļojot un filmējoties, ir kopā ar Kaverinu. Van Damme ar ukrainieti iepazinies 2009. gadā kādā Taizemes kūrorta naktsklubā, kur viņa, iespējams, strādājusi kā striptīzdejotāja.

Žans Klods van Damme ir tēvs trim bērniem: Portugesa dāvājusi dēlu un meitu, kuriem nu jau pāri trīsdesmit, bet aktrise Dārsija Lapera – 1995. gadā dzimušu dēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!