Foto: Publicitātes attēli/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

Liepāja eleganti pārtrauc 'Jerusalema' dejas trakumu

Foto: Privātais arhīvs

Liepāja citu pašvaldību vidū izcēlusies ar savdabīgu "gājienu" – sestdienas rītā Liepājas "Facebook" kontā parādījās deja, kas gan nebija pašreiz tik aktuālais "Jerusalema" trakums. Tādējādi Liepāja pārtraukusi to pašvaldību ķēdi, kuras piedalījās šajā dejas izaicinājumā. Pašvaldība arī paskaidro, kāpēc.

Lasīt vairāk

Ogrē 30 minūtes pirms dancošanas 'Jerusalema' pārtop par 'Kur tu teci, gailīti mans'

Foto: Publicitātes attēli

Turpinoties "Jerusalema" dejas trakumam, izaicinājumu to izdejot pieņēma arī Ogre. Tomēr sestdien pilsētas stadionā sanākušie apmēram 250 dancotāji slavenās dziesmas soļus izdejoja pie latviešu tautasdziesmas "Kur tu teci, gailīti mans".

Lasīt vairāk

Foto: Smalka publika mirdz ikgadējā 'Rīgas ballē'

Foto: Publicitātes attēli

Sestdien, 10.oktobrī, Melngalvju namā savu piekto jubileju svinēja Natālijas Tumševicas-Ērgles organizētā "Rīgas balle".

Lasīt vairāk

Rebeka Koha oficiāli apprecējusies

Foto: Privātais arhīvs

Bijusī Latvijas svarcēlāja nu pavisam oficiāli kļuvusi par Moaza Ibrahima kundzi – abi ir apprecējušies ne tikai Allāha, bet arī likuma priekšā.

Lasīt vairāk

Tapusi īsfilma par uzņēmēju Kašeru un viņa homoseksualitāti

Foto: Privātais arhīvs

Trīs Latvijas Universitātes studentes izveidojušas īsfilmu par multimākslinieku, uzņēmēju un bērnu šovmeni Kasparu Blūmu-Blūmani jeb Kašeru. Tai dots nosaukums "Mana brīvība, mana mīlestība: Kašers".

Lasīt vairāk

Sindijas Vildes bijušais vīrs vēlreiz apprecējies

Foto: Privātais ahīvs

Dīdžejs un uzņēmējs Jānis Spinga vēlreiz kļuvis par precētu vīru.

Lasīt vairāk

Foto: Timmas bijusī sieva Sana mainījusi vizuālo tēlu

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas šķirtā sieva Sana Timma ļāvusies vizuālām pārmaiņām, liecina sievietes publiskotais saturs "Instagram" vietnē.

Lasīt vairāk

Šķērmas lietas notiek leģendārā mūziķa Fila Kolinsa privātajā dzīvē

Foto: Vida Press

69 gadus vecais angļu mūziķis, izcilais bundzinieks un grupas "Genesis" līderis Fils Kolinss pošas izlikt no īpašuma savu divu dēlu māti Orianni Siviju.

Lasīt vairāk

Burve atsvabinājusi Jāni Jarānu no alkohola netikuma

Foto: Veronika Lokotko

Aktieris un tautā mīlētais joku plēsējs Jānis Jarāns, izrādās, jau četrus gadus nelieto ne pilītes alkohola, viņš atklājis intervijā žurnālam "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Aktieris Gatis Gāga ieprecējies Saeimas deputātes ģimenē

Foto: DELFI

3. oktobrī par precētu vīru kļuvis kādreizējais Jaunā Rīgas teātra aktieris Gatis Gāga. Viņš ieprecējies Saeimas deputātes Ingunas Rībenas ģimenē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!