Foto: Publicitātes foto
Investējot 55 000 eiro, tirgotājs "220.lv" ir atvēris savu Latvijā pirmo reģionālo klātienes veikalu un preču saņemšanas punktu, kas atrodas Daugavpilī.

Jaunais preču saņemšanas punkts ir daļa no uzņēmuma tīkla paplašināšanās visā Latvijā ar mērķi stiprināt pārklājumu un klientu servisu. Tas nodrošina iespēju bez maksas saņemt tiešsaistē pasūtītās preces un klātienē iegādāties populārākās preču kategorijas.

Jaunais veikals un preču saņemšanas punkts Daugavpilī atrodas tirdzniecības centrā "Ditton Nams". Veikala kopējā tirdzniecības platība ir 120 m2, kopā ar noliktavu tai sasniedzot 280 m2.

"Pēdējos mēnešos pasūtījumu skaits "220.lv" iepirkšanās centrā internetā, salīdzinot ar pērnā gada rezultātiem, ir strauji palielinājies, tāpēc paplašināšanās reģionu līmenī ir likumsakarīgs solis. Galvenais iemesls, kādēļ pirmais "220.lv" reģionālais veikals un preču saņemšanas punkts tika atvērts tieši Daugavpilī, bija augstais Latgales novada iedzīvotāju īpatsvars, kas pie mums iepērkas," skaidro "220.lv" pārstāve Līga Bubko.

Līdz šim Daugavpilī populārākā preču saņemšanas metode ir bijusi pakomāti.

Lai rūpētos par klientu drošību, preču saņemšanas punktos tiek ievēroti visi veselības aizsardzības un drošības pasākumi, tai skaitā klientu skaita ierobežošana vienā telpā, 2 metru distances ievērošana, kā arī tiek izmantoti tādi risinājumi kā norobežojošais stikls, dezinfekcijas līdzekļu lietošana, kā arī ik reizi pēc klienta numuriņa izsniegšanas tiek veikta digitālo ekrānu dezinfekcija un virsmu dezinfekcija, informē tirgotājs.

Jaunatvērtajā veikalā strādā seši darbinieki.

Šā gada laikā "Pigu Grupas" pārziņā esošo fizisko veikalu un preču saņemšanas punktu tīkls ir paplašinājies ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā un Lietuvā.

"Pigu Grupai" pieder tiešsaistes veikals "220.lv" Latvijā, "Pigu.lt" Lietuvā un "Kaup24.ee" Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!