Foto: Publicitātes foto

Saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību valstī un rūpējoties par koncertu dalībnieku un apmeklētāju, drošību un veselību, šoruden plānotie programmas "Rīta un vakara dziesmas" koncerti pārcelt uz 2021. gada pavasari, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori no "Positivus Music".

Uz nākamā gada pavasari pārcelti koncerti, kas bija ieplānoti 24. oktobrī Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars", un 5. novembrī Latgales vēstniecībā "Gors", Rēzeknē.

Kā vēsta organizatori, koncertu jaunie datumi tiks izziņoti tuvākajās dienās. Visas iegādātās biļetes būs derīgas uz jauno koncertu datumiem. Rīkotāji lūdz būt saprotošiem un sekot līdzi aktuālajai informācijai.

Programmu "Rīta un vakara" dziesmas veido komponists Raimonds Tiguls kopā ar Rīgas Doma zēnu kori diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā. Koncertprogrammā iekļauti gan jauni skaņdarbi, gan Dziesmu svētkos jau skanējušās un iemīļotās dziesmas "Lec, Saulīte" un "Dod, Dieviņi", kā arī labdarības maratona "Dod Pieci" himna "Klusi čukst Dievs", kura kļuva par visbiežāk spēlēto un klausītāju pieprasītāko dziesmu labdarības maratona laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!