Foto: Privātais arhīvs

Bulgāru izcelsmes Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs atklājis, ka savam astoņus gadus vecajam dēlam Martinam sarūpējis auto. Un nevis šādu tādu, bet respektablā zīmola "Rolls-Royce" spēkratu.

Filips Kirkorovs ir "vientuļais" tētis astoņus gadus vecajam Martinam un deviņus gadus vecajai Allai Viktorijai. Bērni šoruden sākuši skolas gaitas elitārā mācību iestādē Maskavā.

Krievijas TV šovā "Tu neticēsi!" dziedātājs atklāj, ka savus bērnus lutina ar dāvanām. Viens no pēdējiem pirkumiem dēlam viņam izmaksājis 30 miljonus krievu rubļu (apmēram 326 400 eiro). Gādīgais tēvs Martinam sarūpējis glaunu rolsroisu, kas patlaban atrodas Kirkorovu privātajā garāžā.

Dārgā automašīna Martinam tiks pasniegta pēc desmit gadiem zēna 18. jeb pilngadības dzimšanas dienā, šovā atklājis dziedātājs. Martins jau tagad zina, ka viņam tiks šāda dāvana no tēta.

Kirkorovs teic, ka viņa dēls jau no divu gadu vecuma lieliski orientējies visu auto markās. "Viņš zina, ka viņam ir rolsroiss. Gaida, kad varēs sēsties pie stūres!"

Kamēr dēls vēl aug, viņam lietošanā ir cits dārgs transportlīdzeklis. Astotajā jubilejā reperis Timati puisēnu iepriecinājis ar viņa augumam atbilstošu motociklu astoņu miljonu rubļu vērtībā. Tāpat Martins ticis pie īsta zirga, ko no Vācijas viņam atvedusi vēl kāda Kirkorova draudzene, vēsta Krievijas tabloīdi.

Par Filipa dēliem ļoti rūpējas arī viņa tēvs Bedross, kurš gan patlaban atrodas reanimācijā slimnīcā; viņam diagnosticēts Covid-19 vīruss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!