Foto: LETA/Privātais arhīvs
Latvijas Nacionālā teātra aktrises Zanes Jančevskas meita Marta Lovisa jau iejutusies Jaunajā Rīgas teātrī (JRT) un profesionālā ziņā izvēlējusies iet mātes pēdās.

Zane Jančevska izsenis tiek uzskatīta par vienu no daiļākajām pašmāju aktrisēm – slaida, skaistiem matiem, izteiktiem sejas pantiem. Līdzīga viņai izaugusi arī meita Marta Lovisa, kura arīdzan sākusi savas gaitas aktiermeistarības jomā.

Marta Lovisa pirms diviem gadiem uzsāka studijas Latvijas Kultūras akadēmijā, un vēlāk viņu "noskatīja" JRT radošais direktors Alvis Hermanis. Režisors izveidoja kursu, kurā jomas zinības smeļas jaunieši, lai veidotu nākamo JRT spožo aktieru paaudzi.

Marta Lovisa Jančevska debitēja JRT izrādē "Kalpa zēna vasara", bet tagad spēlē izrādē "Sievietes un vīrieši". Tās ģenerālmēģinājums notika dienu pirms Latvijā ieviesa ārkārtējo režīmu Covid-19 pandēmijas dēļ. Paredzēts, ka drīzumā izrāde piedzīvos īstu pirmizrādi (šobrīd gan JRT nestrādā saistībā ar aktiera Jevgenija Isajeva pozitīvajām Covid-19 analīzēm).

Skaistā jauniete pagaidām vēl nav guvusi plašu atpazīstamību kā aktrise, taču viņas daile tiek adekvāti novērtēta sociālajos tīklos.

Lai gan "Instagram" platformā viņai vēl ir tikai nepilni 800 sekotāju, komplimenti par Martas skaistumu nāk aumaļām. "Kuplākais pielūdzēju pulks jaunajai aktrisei ir soctīklos, kur teju pie katras Martas Lovisas ievietotās fotogrāfijas ir komplimentu birums, un viņa pat nodēvēta par vienu no skaistākajām pasaules sievietēm," šonedēļ atzīmē žurnāls "Kas Jauns". Izdevums norāda, ka iepriekš Marta Lovisa bijusi basketboliste, bet tad izlēmusi pāriet uz teātra mākslu.

Martas Lovisas Jančevskas instagrama dzīve:

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Aug 18, 2020 at 1:29am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Jul 4, 2020 at 1:15am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Jun 23, 2020 at 11:32am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on May 29, 2020 at 1:38pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Jan 7, 2020 at 4:59pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Feb 26, 2019 at 1:21am PST

View this post on Instagram

A post shared by Lovisa Marta Jančevska (@lovisulovisa) on Oct 2, 2015 at 9:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!