Foto: Shutterstock
"PayRay" uzsācis darbību Latvijas tirgū, uzņēmums izsniegs kredītus un nodrošinās faktoringa pakalpojumus Latvijas uzņēmumiem, vēsta "rus.delfi.lv". 2019. gada decembrī "PayRay" saņēma bankas licenci un šā gada oktobrī uzsāk darbu.

"Šajā un Lietuvas tirgū mēs redzam daudz priekšrocību, piemēram, mazo un vidējo biznesa struktūras ir līdzīgas abās valstīs," norāda "PayRay" vadītājs Renato La Fianca.

Kā atzīmēts ziņojumā, kompānija izvērtē arī turpmākās ģeogrāfiskās paplašināšanās iespējas. Tāpat nākotnē pakalpojumu klāsts tiks papildināts ar vairākiem citiem aizdevumu risinājumiem.

Eiropas Centrālā banka pagājušā gada decembrī ir izsniegusi "PayRay" licenci, kas ļauj sniegt bankas pakalpojumus. Vienīgais "PayRay" akcionārs ir Luksemburgā reģistrētais holdings "2404 S.A".

Latvijā SIA "PayRay" reģistrēta 2020. gada 21. septembrī, tās pamatkapitāls ir 250 tūkstoši eiro, pilnībā apmaksāts. Uzņēmuma valdes locekļi ir Mindaugs Stasjonis un Renato La Fianca, liecina "Crediweb.lv" dati. "PayRay" pieder Lietuvas uzņēmumam "UAB PayRay", un tā patiesie labuma guvēji ir itāļi Luidži Grandi un Gabriēle Balduči.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!