2. novembrī Daugavpilī tiks atklāts jauns tūrisma objekts – retro automobiļu ekspozīcija "RetroGaraž-D". Šī ekspozīcija būs interesanta gan pilsētas iedzīvotājiem, gan tūristiem.

"RetroGaraž-D" ir automobiļu un padomju laika lietu kolekcija, kas pieder Aleksandram Kašerinam. Automašīnām "Moskvič" atvelēta liela zāle. Iespējams, ka šī būs pati lielākā "Moskvič" kolekcija Baltijas valstīs, pastāstīja Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras pārstāvji.

Viens no vecākajiem kolekcijas automobiļiem ir ražots 1947. gadā, pēckara periodā, kas ir arī automašīnu markas "Opel" kopija. Kolekcijā apskatāma arī automašīna "Volga" un 1937. gadā ražotais "Mercedes" markas auto. Šī ir viena no pirmajām automašīnām, kura bija Kašerina kolekcijā.

Jaunais tūrisma objekts būs meklējams Vaļņu ielā 4a, Daugavpilī.

Ekspozīcijas darba laiks: sestdienās un svētdienas no pulksten 10 līdz 18, bet darba dienās pēc iepriekšējas pieteikšanās, zvanot pa tālruni +371 29494061 vai +371 27716222.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!