Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis viesojas raidījumā "Tavs Auto TV" un stāsta par pirmo asiņu garšu un vēlmi atcelt ātruma limitus. Biķernieku trasē viņš dodas pie "Porsche Macan GTS" stūres. Arī ikdienā Briedis brauc ar "Porsche" – sportisko apvidnieku "Cayenne Coupe", kas attīsta 340 ZS.

"Man ļoti patīk ātri braukt. Tam jau tie auto ir arī domāti! Ja es būtu valdībā, sen jau būtu pamainījis ātruma ierobežojumus vismaz uz šosejas. Sen taču nebraucam ar žiguļiem un volgām, no kuru laikiem ir vēl esošie ātruma ierobežojumi," norāda Briedis.

"Porsche Macan" vissportiskākā modifikācija "GTS" (Gran Turismo Sport) piesaka sevi ar jaudīgu dzinēju, uz veiktspēju koncentrētu šasiju un uzlabotu aprīkojumu.

Modeļa 2,9 litru V6 divu turbīnu motors attīsta 380 ZS lielu jaudu – par 20 ZS vairāk nekā modeļa priekštecis. Pateicoties jaunajai pielāgotajai PDK divsajūgu pārnesumkārbai un papildaprīkojumā pieejamajai "Sport Chrono" pakotnei, "Macan GTS" var paātrināties no nulles līdz 100 km/h 4,7 sekundēs, kas ir par trim sekundes desmitdaļām ātrāk nekā iepriekš. Auto maksimālais ātrums ir 261 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!