Šoreiz raidījuma "Ātruma cilts" stāsta varonis ir 15 gadus vecais drifta brīnumbērns Nikolass Bertāns jeb Nik Nak, kurš Paulu Timrotu izaicina driftēt tandēmā šaurā, vecas fabrikas telpās ierīkotā trasē.

Nikolass Bertāns tikai 15 gadu vecumā jau ir pārspējis Latvijas un Baltijas labākos drifterus, gan arī šosezon apliecinājis savu talantu un iekarojis autosporta fanu simpātijas sacensībās Omānā. Tādēļ viņam nekādas problēmas nesagādā driftēšana trasē, kas iekārtota vecā fabrikas ēkā ar bīstamiem stabiem un riepu krāvumu līkumiem.

Lai pārliecinātos, vai tas ir pa spēkam citiem autobraucējiem, Pauls Timrots ir pieņēmis Nikolasa izaicinājumu un izmēģina savas prasmes, iespējams, vienā no šaurākajām drifta trasēm. Skatītājiem būs iespēja kopā ar Paulu apgūt sānslīdes trikus un uzzināt meistara padomus, ko darīt brīžos, kad ātrumā kļūst traki bailīgi.

Kāpēc nekad neskatīties atpakaļ, driftējot tandēmā, un vai Bertāns plāno iekarot ASV drifta pjedestālus, sekojot Kristapa Bluša pēdās, tiek noskaidrots jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumu "Ātruma cilts" piedāvā portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!