Sestdienas naktī, 5. decembrī, kāds aculiecinieks Brīvības gatvē pamanījis "Volkswagen Passat" autovadītāju, kurš nav spējis noturēties savā braukšanas joslā, līkločojis pa braucamo daļu un beigās ietriecies kokā. Vēlāk izrādījies, ka autovadītājs bijis 2,76 promiļu alkohola reibumā.

Incidents noticis sestdienas naktī, pulksten 3.43, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Krista Andersone. Kā redzams video, aculiecinieks sekojis acīmredzami iereibušajam autovadītājam, kurš nav spējis noturēties savā braukšanas joslā, līdz pēc pabraukšanas garām "Neste" degvielas uzpildes stacijai uz Brīvības gatves, tas ietriecies ielas malā esošajā kokā.

Uz notikuma vietu atbraukusī Valsts policijas ekipāža konstatējusi, ka avarējušā spēkrata vadītājs bijis reibumā – viņa izelpā konstatētas 2,76 promiles alkohola. Pēc negadījuma "VW Passat" autovadītājs bija šoka stāvoklī un bija guvis smadzeņu satricinājumu, tādēļ tika nogādāts medicīniskajā iestādē.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!