Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Pēc vairāk nekā pusgadu ilgušas skandālu virknes beidzot šķirta Krievijas hokeja izlases spēlētāja Ivana Teļegina un folkdziedātājas Pelagejas laulība.

KHL hokeja kluba "CSKA" spēlētājs Teļegins un dziedātāj Pelageja nu ir juridiski šķīruši savu laulību, ziņo aģentūra "RIA Novosti".

Pāris ilgstoši risināja nesaskaņas pēc tam, kad Pelageja bija pieprasījusi laulības šķiršanu, kuras pamatā – hokejista neuzticība. Abi ilgāku laiku nespēja vienoties par šķiršanās nosacījumiem, īpašumu sadali un uzturlīdzekļu apmēru pāra kopīgajam bērnam, meitai Taisijai, kura šobrīd ir četrus gadus veca.

Nu Ņikuļinskas tiesa lēmusi, ka turpmāk hokejistam 25% no saviem ienākumiem būs jāmaksā šķirtajai sievai un meitai kā uzturlīdzekļi. "Puse no šiem procentiem ies uz sievas kontu, otra puse – meitas kontā," paskaidrojusi Irina Petrova, hokejista advokāte.

Savukārt tiesvedības par nekustamo īpašumu pārim vēl ir priekšā, tās izdalītas atsevišķā tiesas procesā, kura beigas paredzamas 2021. gadā. Mantas sadalē Teļeginam un Pelagejai ir nopietnas domstarpības, ziņo Krievijas mediji. Laulātie nevar vienoties par taisnīgu īpašumu sadali.

"Process ievelkas, jo pretējā pusē apetīte tikai aug un aug. Pretējā puse prasa ne tikai visu kustamo un nekustamo īpašumu, bet arī prasa ievērojamus līdzekļus no kontiem," pauž Teļegina juriste.

Slavenais krievu hokejists un dziedātāja apprecējās 2016. gadā, pēc gada piedzima meitiņa. Šogad decembrī Pelageja publiski paudusi, ka laulības faktu nenožēlo un izteica cerību, ka šķiršanās paies bez sarežģījumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!