Foto: Privātais arhīvs
19. janvārī par saderināšanos paziņojusi 45. ASV prezidenta Donalda Trampa meita Tifānija Trampa.

Tifānija Trampa tikusi bildināta Baltā nama Rožu dārzā burtiski mirkli pirms Trampu ģimene šo namu atstās, lai tur ielaistu jaunā ASV prezidenta Džo Baidena saimi.

Tifānijas Trampas līgavainis ir libāņu izcelsmes uzņēmējs, miljardieris Maikls Bolouss, ar kuru Trampa draudzējas jau trīs gadus. Pāris paziņojis par saderināšanos. 23 gadus vecais Bolouss savai mīļotajai pasniedza iespaidīgu gredzenu ar 13 karātu dimantu, ko iegādājies Dubaijā. "The Daily Mail" vēsta, ka šā gredzena cena ir apmēram, 1,2 miljoni ASV dolāru.

Gredzenu darinājis dizaineris, kas iepriekš ar sevišķi smalkām rotaslietām apveltījis arī britu karaliskās ģimenes pārstāvjus, kā arī sadarbojies ar Opru Vinfriju, Eltonu Džonu, Naomi Kempbelu un citām slavenībām.

Precinieks Maikls Bolouss dzimis 1997. gadā; viņš ir vairākus gadus jaunāks par 27 gadus veco Tifāniju Trampu. Bolouss ir biznesmenis, kopš aizpērnā gada viņš vada "Royalton Investment". Ārvalstu mediji ziņo, ka jaunietis ir miljardieris. Viņa ģimenei pieder "Boulos Enterprises' – uzņēmums, kas Nigērijā izplata motociklus.

Trampa ar Bolousu iepazinās Grieķijā, kur Tifānija bija devusies atpūsties kopā ar aktrisi Lindseju Lohanu.

Tifānija Trampa ir Donalda Trampa ceturtais bērns. Viņa piedzima Trampa otrajā laulībā ar aktrisi Mārlu Meiplu, ar kuru viņš bija precējies no 1993. līdz 1999. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!