Madonas novada Bērzaunes pagastā meklējams Aronas pilskalns, kas pēdējās dienās īpaši izcēlies ar visai ziemīgiem foto – tur izveidota varena ledus strūklaka.

Kā minēts "Madona.lv", pateicoties Laura Galiņa uzņēmībai un ieguldītajam darbam, Aronas kalns ir kļuvis par patīkamu atpūtas vietu – no kalna virsotnes paveras iespaidīgs skats, savukārt tā pakājē meklējams Ledavots ar skaidru ūdeni.

Savukārt ziemā, kad cilvēks ar dabu strādā roku rokā, iespējams radīt ko visai brīnumainu. Tā Aronas pilskalns ticis pie savas ledus skulptūras. Ūdens un sala kombinācijā tapusī ledus rota izmēros ir visai iespaidīga un patiesi ļauj novērtēt dabas brīnumaino spēku.

"Forša atpūtas vietiņa Madonas novadā, cauru gadu te ir iespējams dabūt avota ūdeni, ir dažādas atrakcijas. Tagad vietējais uzņēmējs uztaisījis ledus klinti, nu mums ir sava Mildiņa ar. Ledus strūklaka ir ap 10 metrus augsta. Šī ziema ir burvīgs laiks, kad atainot, kā cilvēks var strādāt kopā ar dabu. Skaisti," tā fotogrāfs Māris Stiprais, kurš tur paviesojies un iemūžinājis redzēto skaistos foto.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!