Foto: Publicitātes foto

Plašu rezonansi raisījusi ziņa, ka "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā līdzās Magonei Šutovienei un Samantai Tīnai savu dzīvi TV kameru priekšā izrādīs arī multmākslinieks Kašers un viņa mīļotais vīrietis Jānis.

Realitātes šova jaunā sezona ar Latvijā zināmākā vīriešu pāra dalību pie skatītājiem nonāks jau pirmdienas vakarā, ļaujot ne tikai ielūkoties abu mājoklī, bet arī atklāt, kā Kašera un Jāņa ģimenē tiek dalīti pienākumi.

Multimākslinieka dzīvesbiedrs kliedē stereotipus pastāstot, ka viņu attiecībās lomas netiekot dalītas un neviens nav "sievišķīgāks vai vīrišķīgāks" – abi vīrieši esot līdzvērtīgi partneri. "Mēs skatāmies, kas labāk strādā. Man padodas konkrētas lietas, Jānim citas, un kopā mēs visu saliekam vienā veselumā. Nav tā: tu tagad esi sieviete, es būšu vīrietis. Vai otrādāk." Šova pirmajā sērijā Kašers arīdzan pajoko, ka labprāt Jāni pie altāra redzētu sev līdzās kāzu kleitā. Par laulībām kā loģisku kopdzīves turpinājumu vīrieši bijuši vienisprātis. Lai arī Kašers partneri bildinājis pirmais, arī Jānis jau labu laiku bija izlēmis par tik nozīmīgu soli.

Abu attiecības aizsākās 2019. gadā pēc iepazīšanās vietnē "Instagram". Viņu pārī valda harmonija un arī nozīmīgi strīdu kopdzīves laikā nav bijuši. Ja pāra starpā rodas kādas nesaskaņas, tad tās ir par sīkumiem, tāda kā sadzīviska burkšķēšana stresa vai noguruma dēļ.

Kašers arī skaidro apsvērumus, kāpēc lēmis par labu dalībai šajā projektā. "Man nav bail rādīt savu dzīvi. Pirms pāris gadiem nolēmu – viss, es dzīvoju sev, es dzīvoju, kā es gribu. Un man ir vienalga par komentāriem, pilnīgi vienalga, ko sabiedrība domā – es vienkārši gribu dzīvot patiesu dzīvi, neko netēlojot un neko nefeikojot. Man nav kauns vai bailes kaut ko rādīt," dalību realitātes šovā argumentē uzņēmējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!