Šoreiz "Ātruma cilts" raidījums viesojas pie "YouTube" zvaigznes tēvoča Žorika jeb Aigara Meļņikova, kura komiskie moču piedzīvojumu video sasnieguši simtiem tūkstošu skatījumu un oriģinālais tēls iekarojis fanu sirdis visā pasaulē.

Aigara Meļņikova "YouTube" kanālam ir gandrīz 89 000 abonentu, un populārākā video skatījumu skaits pārsniedz 1,3 miljonus. Pauls Timrots devies pie Aigara, lai noskaidrotu, kā to iespējams dabūt gatavu, gāžot ar vecu "Iž" motociklu pa mežu.

Kā izrādās, Aigaram moči ir asinīs, jo pie motocikla stūres Žorika atveidotājs ir jau no četru gadu vecuma un savulaik sasniedzis ievērojamus panākumus 50 un 60 kubikcentimetru klasē. Tā kā daļa Žorika šarma ir ne tik profesionālais braukšanas stils, Aigars to īpaši izkopis un domā, ka panākumu atslēga ir arī Krievijas un bijušās Padomju Savienības valstu skatītāju patika pret vecajiem spēkratiem.

Pauls nekad nav sēdējis pie "Iž" stūres, tādēļ viņam bija iespēja izmēģināt Žorika braucamrīku ar oriģinālajām riepām un standarta motoru ziemas trasē. Kā ielas motocikls uzvedas bezceļa apstākļos un cik kolosāls ir brauciens, tiek noskaidrots "Ātruma cilts" jaunākajā sērijā.

Piedzīvojumu raidījumu "Ātruma cilts" piedāvā portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!